Premierul Viorica Dăncilă a spus, miercuri seară, că ”regretele sunt tardive”, referindu-se la acţiunile făcute pe vremea când PSD era condus de Liviu Dragnea. Dăncilă afirmă că nu a stat nimeni lângă ea pentru a vedea dacă adoptă sau nu anumite acte normative, iar când a declarat în şedinţa Comitetului Executiv că a fost izolată şase luni la Palatul Victoria s-a referit la faptul că nu a putut lua prea mult legătura cu colegii din teritoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viorica Dăncilă a fost întrebată, miercuri seară, la Digi 24, la ce s-a referit când a declarat, în şedinţa Comitetului Executiv, că a fost izolată şase luni la Palatul Victoria şi a răspuns: ”Când am vorbit de blocaj, am vorbit din punct de vedere politic. (...) din punct de vedere al guvernării, al adoptării actelor normative”.

Întrebată dacă a luat deciziile pe care le-a vrut, premierul a mai spus: ”Bineînţeles! Dacă am adoptat actele normative, înseamnă că le-am adoptat pentru că am crezut în acele acte normative. Nu a stat nimeni lângă mine să îmi spună dacă să adopt sau să nu adopt un act normativ”.

Dăncilă a explicat că blocajul consta în fapul că nu a luat prea mult legătura cu colegii de partid şi din teritoriu.

De asemenea, întrebată cât din ceea ce făcea era de la Liviu Dragnea şi cât de la ea, Dăncilă a spus: ”Nu am făcut o evaluare şi nici nu vreau să fac o evaluare. V-am explicat că pentru mine este important ceea ce fac acum şi ceea ce voi face pe viitor”.

”Regretele sunt tardive, eu cred că acum nu este momentul în care să îmi exprim regretul pentru acţiune, pentru alta, pentru un mod de abordare sau altul. Cred că acum este momentul ca să mă gândesc cum fac să îmi duc partidul câtre câştig”, a răspuns Viorica Dăncilă, când a fost întrebată dacă regretă ceva din ceea ce a făcut în ”epoca Dragnea”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.