Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că vede în sală aceiaşi ”politicieni amatori şi responsabili”, care nu au înţeles că nu pot da jos Guvernul dacă merg ”cu temele nefăcute”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă uit în sală şi văd aceiaşi oameni politici amatori şi iresponsabili. Nu v-aţi  schimbat prea mult în ultimele luni de când ne-am aflat în acelaşi context din care eu personal am crezut că aţi învăţat ceva”, a spus Dăncilă.

”Am crezut că aţi înţeles că nu puteţi veni în Parlament să daţi jos Guvernul cu temele nefăcute. Am crezut că aţi înţeles atunci că nu puteţi sfida din nou românii, că este obligatoriu să veniţi cu o echipă guvernamentală şi cu un program de guvernare, dacă vreţi să reconstruiţi România aşa cum ne spuneţi măreţ în textul moţiunii”, a continua premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.