Premierul Viorica Dăncilă a subliniat, luni seară, că, spre deosebire de Klaus Iohannis şi Dan Barna, nu s-a dus în SUA pentru a face poze sau a lansa cărţi, ci a avut o vizită de lucru. "Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci. Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară", a spus Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dăncilă s-a referit, luni seara, într-o declaraţie de presă, la vizita făcută în SUA.

"Am văzut comparaţii între vizitele celor trei candidaţi la prezidenţiale şi cred că este esenţial să facem clare nişte aspecte. Spre deosebire de domnii Iohannis şi Barna, eu m-am dus în Statele Unite ale Americii nu să fac poze sau să lansez cărţi. Eu am avut o vizită de lucru, nu o deplasare de campanie", a afirmat Dăncilă.

Premierul a menţionat că a semnat un acord cu Banca Mondială şi s-a întâlnit cu secretarul general adjunct al ONU.

"Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci. Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară. Asta este diferenţa între mine şi domnii prezidenţiabili - interesul ţării", a mai spus Dăncilă.

               

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.