Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, că liderii social-democraţi au discutat despre şedinţa de Guvern de marţi, au stabilit coordonatorii departamentelor Consiliului Naţional şi a anunţat că va fi făcută o analiză a îndeplinirii programului de guvernare, pe domenii. E a pşrecizat că nu s-a discutat despre ministrul Justiţiei, deşi informaţii iniţiale indicau că aceasta va fi tema şedinţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cadrul Biroului Permanent Naţional pe care l-am avut astăzi am avut discuţii legate de organizarea Partidului Social Democrat, am discutat despre alegerile europarlamentare, despre pregătirea pentru alegerile europarlamentare, despre conferinţele judeţene de alegeri care au avut loc în teritoriu până acum şi la care a participat preşedintele partidului, Liviu Dragnea, am discutat despre şedinţa de Guvern de mâine. Am stabilit şi am votat în cadrul Biroului Permanent Naţional coordonatorii departamentelor din cadrul Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat şi despre faptul că în perioada următoare vom face o analiză pe fiecare domeniu a îndeplinirii programului de guvernare, astfel încât fiecare ministru va face evaluarea activităţii pornind de la lucrurile realizate în cadrul programului de guvernare, lucruri realizate în plus faţă de programul de guvernare şi ce avem de realizat în perioada următoare”, a declarat Viorica Dăncilă. 

Întrebată despre nemulţumirile social-democraţilor cu privire la ministrul Justiţiei, Viorica Dăncilă a spus că nu s-a abordat acest subiect în şedinţă. 

”Este dreptul fiecărui coleg să îşi spună punctul de vedere, aşa este într-o democraţie, trebuie să ascultăm toţi colegii, să analizăm ceea ce spune fiecare coleg în parte pentru a vedea care este situaţia reală. Nu am discutat despre ministrul Justiţiei, nu am avut discuţii legate de justiţie, suntem foarte preocupaţi în această perioadă de bugetul pentru anul 2019. Este obiectivul nostru”, a mai spus Dăncilă. 

Întrebată dacă este mulţumită de activitatea lui Tudorel Toader, Dăncilă a afirmat că, fiind vorba despre un guvern politic, dincolo de părerea premierului, trebuie să existe susţinere politică. 

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, sâmbătă, la Slobozia, că una dintre temele de discuţie în cadrul BPN o să fie situaţia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

"Cred că trebuie să discutăm subiectul ăsta, că e delicat. Luni sper să ne vedem. Luni avem Birou Permanent Naţional, la ora 12.00”, a spus Dragnea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.