Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că va finaliza în cursul zilei de luni evaluarea miniştrilor şi a precizat că aceasta nu este ”legată de nume”, ci de activitatea fiecărui ministru în parte. ”Nu este vorba despre cât sunt eu de mulţumită sau nemulţumită, vormim aici de nişte criterii, de o foaie de parcurs”, a spus Dăncilă, precizând că va prezenta datele evaluării în şedinţa Comitetului Executiv Naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu nu voi face o evaluare legată de nume, voi face o evaluare legată de activitatea fiecărui ministru. Pentru noi acest lucru este importamt să vedem fiecare ministru cum şi-a îndeplinit programul de guvernare. Nu ne vom referi la nume”, a declarat, miercuri. Viorica Dăncilă, întrebată fiind despre remaniere.

Ea a precizat că va finaliza luni evaluarea şi va prezenta datele în şedinţa Comitetului Executiv Naţional.

Întrebată dacă este mulţumită de activitatea lui Tudorel Toader, Dăncilă a răspuns: ”Nu este vorba despre cât sunt eu de mulţumită sau nemulţumită. Vorbim aici de nişte criterii, de o foaie de parcurs, vedem acea foaie de parcurs, sarcinile pe care le-a avut de îndeplinit şi apoi voi expune în CEx şi voi lua o decizie”.

Şedinţa CEx va avea loc ”la începutul săptămânii viitoare”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.