Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a spus că nu se afla în ţară în 10 august 2018, fiind într-un concediu de cinci zile cu soţul său. "Am cerut detalii despre ce se întâmplă. Am spus să nu fie oameni care să fie accidentaţi, să nu fie loviţi, şi de o parte şi de alta", a afirmat ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dăncilă a fost întrebată unde era în seara de 10 august 2018.
 
"Atunci am fost în concediu. Nu eram în ţară, eram în concediu de cinci zile cu soţul meu. Am cerut detalii despre ce se întâmplă. Am spus să nu fie oameni care să fie accidentaţi, să nu fie loviţi, şi de o parte şi de alta. Cine a greşit trebuie să suporte rigorile legii", a spus Dăncilă.
 
Ea a susţinut, din nou, că raportul privind violenţele din 10 auguszt a fost desecretizat 90 la sută în timpul mandatului său.
 
"A fost desecretizat 90 la sută. Era o anchetă în curs şi nu putea să fie făcut public. Deşi e desecretizat, dar nu poate fi făcut public. Era la parchet, DIICOT a avut acces la raportul din 10 august. E important ca justiţia să acţioneze cât mai repede pentru a putea fi făcut public. Organele de anchetă au avut acces la acest raport. Problema e legată de modul cum justiţia va accelera în aflarea adevărului şi pedesirea celor vinovaţi", a afirmat Dăncilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.