Premierul Viorica Dăncilă a criticat sâmbătă, la Galaţi, summitul informal al UE de la Sibiu şi faptul că nu au fost abordate subiecte precum ridicarea MCV şi admitere aîn Schengen. Ea vorbit despre programul de guvernare al PSD spunând: "Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dăncilă a acuzat faptul că la summitul UE de la Sibiu nu s-a discutt despre ridicarea MCV şi despre admiterea în spaţiul Schengen.

"Cum ne regăsim noi în Declaraţia de la Sibiu? Cum sunt reprezentate interesele românilor?", a întrebat ea

Premierul a prezentat în termeni elogioşi programul de guvernare al PSD. 

"Noi venim cu proiecte, cu realizări, alţii vin cu jigniri, cu urlete şi ţipete. Când nu ai ce să le spui românilor, vii şi ţipi şi jigneşti. Am venit la Iaşi, la Galaţi, la Botoşani, am mers în Ardeal, am mers în multe locuri din ţară. Suntem într-un moment important pentru români. Votaţi candidaţii PSD la alegerile din 26 mai! Guvernul României se va ţine de cuvânt şi va implementa programul de guvernare, dar avem nevoie de oameni devotaţi, cu tricolorul în suflet. Nu avem nevoie de oameni care vin să ceară votul şi sunt supuşi altor interese, nu avem nevoie de oameni să reprezinte România şi care, de fapt, să reprezinte interesele altor ţări. Îi susţin pe Rovana Plumb, pe Carmen Avram, pe Dan Nica. România trebuie tratată cu demnitate. Să fiţi întotdeauna mândri că sunteţi simpatizanţi PSD. Să mergem la vot şi să votăm PSD”, a spus, conform Antena 3.

Dăncilă a afirmat că românii sunt altfel decât încearcă unii să îi prezinte.

"Nu avem nevoie de oameni care vin să ceară votul şi sunt supuşi altor interese", a spus ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.