Premierul Viorica Dăncilă a susţinut sâmbătă, la congresul PSD; că este momentul social-democraţilor să dovedească încă o dată că sunt echipa cu cele mai bune soluţii. Ea a vorbit despre rezultatele guvernării şi despre proiectele Executivului, anunţând că nu mai acceptă niciun fel de întârzieri, iar fiecare proiect va fi atent monitorizat de un departament aflat în directa subordonare a premierului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E momentul nostru să dovedim încă o dată că suntem echipa cu cele mai bune soluţii. Social-democraţia înseamnă grija faţă de oameni, tratament direct şi fără discriminări, solidaritate faţă de cei vulnerabili, solidaritate socială. Aceste valori trebuie să ne ghideze. Avem o bază solidă. Istoria ultimilor 30 de ani ne arată că PSD a avut guvernările cu cele mai bune rezultate pentru români. Este PSD soluţia cea mai bună pentru guvernarea României? Răspunsul e cu siguranţă da. Eu sunt mândră că sunt social-democrată şi sunt onorată că m-aţi învestit cu responsabilitatea guvernării”, a afirmat Dăncilă.

Ea a susţinut că creşterea economică se reflectă în calitatea mai bună a vieţii cetăţenilor.

Premierul a spus că PSD trebuie să recâştige încrederea oamenilor şi a vorbit despre proiecte precum drumuri mai bune, acces la servicii de sănătate, canalizare, apă curentă, autostrăzi, spitale.

„Oamenii vor o autostradă terminată de la un cap la altul şi au dreptate. Ca premier, mă angajez să fac o autostradă cap-coadă. (...) Nu voi mai tolera niciun fel de întârziere, nici de la autorităţi, nici de la constructori. Fiecare proiect va fi atent monitorizat de un departament aflat în directa subordonare a premierului. Cine nu respectă termenele, pleacă acasă fără excepţie”, a subliniat Dăncilă.

Ea a precizat, de asemenea, că PSD trebuie să reia dialogul cu cetăţenii, să îi asculte. „Am primit un semnal puternic la europarlamentare şi vom ţine cont de el”, a spus ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.