Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri seară, că "probabil singura conferinţă de presă" din mandatul de preşedinte al lui Klaus Iohannis a fost "un moment de o aroganţă monstruoasă şi un dispreţ total pentru democraţie şi pentru români". "m văzut, dragi români, un preşedinte de ţară care ne spune că singura lui realizare este faptul că a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanţa lui Iohannis", a spus Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am văzut probabil singura conferinţă de presă din mandatul de preşedinte, un moment de o aroganţă monstruoasă şi un dispreţ total pentru democraţie şi pentru români. Am văzut, dragi români, un preşedinte de ţară care ne spune că singura lui realizare este faptul că a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanţa lui Iohannis", a afirmat Dăncilă, într-o declaraţie de presă susţinută miercuri seară.

Ea a spus că de câteva zile vedem cum preşedintele încearcă să negocieze "definiţia democraţiei"

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.