Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, reafirmă că parlamentarii social-democraţi nu se vor afla în sală la votarea noului Guvern. "Bineînţeles că sunt şi trădători şi i-am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul-foarfecă şi să nu mai fie alături de PSD", spune ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul unei vizite în judeţul Arad, sâmbătă, liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că parlamentarii PSD nu vor participa la votarea Guvernului Orban.

"Nu vom fi prezenţi în sală. Parlamentarii nu vor fi prezenţi în sală. Bineînţeles că sunt şi trădători şi i-am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul-foarfecă şi să nu mai fie alături de PSD, pentru că e clar că nu au niciun ataşament faţă de acest partid şi nu vor să ia decizii pentru oameni”, a afirmat Dăncilă.

Liderul PSD a spus că aceia care au dărâmat Guvernul vor trebui să îşi asigure cvorumul la votarea noului Executiv.

"În mod normal trebuie să nu existe cvorum din partea PSD. Cei care au dărâmat acest guvern, cei şase lideri politici în frunte cu candidatul Iohannis, trebuie să asigure cvorumul pentru trecerea acestui guvern. Nu facem acest lucru pentru că nu vrem să vină un nou Guvern sau pentru că vrem să ţinem de scaune, aşa cum spun unii. Nu putem să girăm un program de guvernare care este un program al austerităţii, un program îndreptat împotriva oamenilor, un program care se bazează din nou pe tăieri salariale, pe comasarea de spitale, pe privatizarea unor companii de stat. PSD nu va gira acest program. Noi suntem aproape de oameni şi nu putem să mergem în teritoriu şi să spunem că prin votul nostru sau prin prezenţa noastră suntem părtaşi la aceste decizii”, a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă se află, sâmbătă, într-o vizită electorală în judeţul Arad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.