Liderul PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat sâmbătă, la Dofteana, în judeţul Bacău, că la scrutinul din 10 şi 24 noiembrie, lupta va fi între Klaus Iohannis şi oamenii lui,pe de o parte, şi ”românii care îşi vor România înapoi” de cealaltă parte. Dăncilă a lansat mai multe atacuri la adresa preşedintelui Iohannis, concluzia sa fiind; ”A fi patriot înseamnă să ai tricolorul în suflet, nu doar culoarea galbenă pe care o are Iohannis”. De asemenea, ea a afirmat că, după ce a fost prima femeie premier, îşi doreşte să fie şi prima femeie preşedinte, ”un preşedinte care să se comporte ca o mamă pentru români”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Oameni buni, lupta de pe 10 şi 24 nu va fi una între partide politice, ci între Iohannis şi oamenii lui Iohannis şi românii care îşi vor România înapoi. Avem nevoie de un preşedinte care să ne reprezinte cu demnitate în instituţiile europene, aşa cum îl avem aici pe domnul europarlamentar Dragoş Benea, un preşedinte care să apere România, să se bată pentru fonduri europene pentru comunităţile locale, nu un preşedinte care să vorbească urât despre România la Bruxelles, să ia de acolo poruncile şi să vină acasă fără să îi susţină pe români”, a spus prezidenţiabilul PSD.

Ea a spus că cei din PSD nu se duc la Bruxelles să dea socoteală, ci să îi susţină pe români, ”pentru că a fi patriot nu înseamnă că nu eşti proeuropean”.

”A fi patriot înseamnă să ai tricolorul în suflet, nu doar culoarea galbenă pe care o are Iohannis”, a conchis Viorica Dăncilă.

Ea a spus că îşi doreşte ca, după ce a fost prima femeie prim-ministru al României să fie prima femeie preşedinte al României.

”Îmi doresc ca după ce am fost prima femeie prim-ministru al României să fiu prima femeie preşedinte al României, un preşedinte care să se comporte ca o mamă pentru români, să aibă grijă de fiecare membru al familiei, să aibă grijă de pensionarii din România ca de propriii părinţi, să aibă grijă de femeile din România, de copiii din România ca de propriii copii. Avem nevoie de un preşedinte care să îi iubească pe români şi să fie mereu alături de ei, iar dacă preşedintele Iohannis vrea un viitor mai bun pentru această ţară, să meargă la vot şi să voteze Viorica Dăncilă!”, a încheiat Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.