Premierul Viorica Dăncilă afirmă că şedinţa Comitetului Executiv al PSD a fost o dezbatere constructivă. "Avem oameni de valoare în PSD, facem o echipă bună şi trebuie să ne ducem guvernarea la capăt şi să ne pregătim pentru alegerile viitoare", spune Dăncilă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut o dezbatere constructivă astăzi în şedinţa CEx şi mulţumesc colegilor pentru implicare. Mi-aş dori ca toată lumea să înţeleagă că deciziile în Partidul Social Democrat se vor lua întotdeauna cu votul majorităţii, în forurile statutare, prin consultări şi dialog. Avem oameni de valoare în PSD, facem o echipă bună şi trebuie să ne ducem guvernarea la capăt şi să ne pregătim pentru alegerile viitoare", a afirmat Viorica Dăncilă, vineri, într-o postare pe Facebook.

Ea a făcut referire şi la analiza rezultatului la alegerile europarlamentare.

"Avem datoria de a veni în faţa românilor cu o analiză a rezultatului la europarlamentare care să fie transpusă în mod corect în modificări ale programului de guvernare şi, în perspectiva alegerilor prezidenţiale, cu un program politic coerent şi o conducere legitimă care să coordoneze şi să îşi asume aceste alegeri", scrie Dăncilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.