Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, la începutul şedinţei de Guvern, că în cadrul acesteia va aloca sume din fondul de rezervă pentru furnizarea agentului termic în mai multe localităţi, printre care Focşani, Tulcea, Motru şi Drobeta Turnu Severin, spunând că aceste comunităţi au o situaţie financiară dificilă şi oamenii nu pot fi lăsaţi fără căldură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dăncilă a declarat, la începutul şedinţei, că Guvernul pe care îl conduce va asigura buna funcţionare a ţării până la instalarea noulu Executiv. 
 
"Vom asigura buna funcţionare şi administrare a ţării până la instalarea noului guvern şi vom lua toate măsurile necesare pentru a sprijini oamenii, aşa cum am făcut şi până acum. Nu putem lăsa oamenii fără ajutor în prag de iarnă, nu putem lăsa comunităţile locale fără finanţarea necesară pentru continuarea proiectelor începute. Astfel, în şedinţa de guvern de astăzi vom aproba alocarea din fondul de rezervă bugetară a sumelor necesare pentru furnizarea agentului termic în localităţile Brad, Focşani, Tulcea, Gheorghieni, Motru şi Drobeta Turnu Severin. Sunt comunităţi locale care se confruntă cu o situaţie financiară dificilă şi nu putem lăsa oamenii fără căldură în prag de iarnă”, a afirmat Dăncilă. 
 
Ea a mai spus că tot în cadrul şedinţei vor fi alocate fonduri pentru buna funcţionare a spitalului din Săcele, dar şi pentru familiile victimelor accidentului din Ialomiţa. 
 
"De altfel, alocăm fondurile necesare pentru o funcţionare a spitalului din Săcele precum şi ajutoarele financiare pentru familiile victimelor tragicului accident produs în Ialomiţa. Aşa cum ne-am angajat vom face totul pentru oameni şi ne vom opune ferm tuturor celor care afectează dezvoltarea României şi drepturile românilor”, a mai transmis premierul la începutul şedinţei de Guvern.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.