Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă a anunţat marţi că la Teleorman liberalii au câştigat majoritatea în Consiliul Judeţean cu 44% şi a învins PSD la cinci procente diferenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Victorie politică senzaţională şi la Teleorman pentru PNL. PNL a câştigat majoritatea în Consiliu Judeţean cu 44% din voturi şi a învins PSD la 5 procente diferenţă. Vot politic pentru PNL în Teleorman de 44%! Cine ar fi crezut că este posibil aşa ceva? Cine ar fi crezut cu un an în urmă că PNL poate câştiga în judeţul condus autoritar de Dragnea, Dăncilă şi Carmen Dan?!”, a scris Ionel Dancă marţi pe Facebook.

Liberalul a adăugat că cetăţenii din judeţul Teleorman au putut vota liber, în condiţiile în care Liviu Dragnea este la închisoare şi au ales PNL pentru a da „o şansă reală la dezvoltare liberală”.

„Cu Liviu Dragnea la puşcărie, cetăţenii din judeţul Teleorman au votat liber şi au ales Partidul Naţional Liberal pentru a da o şansă reală la o dezvoltare liberală judeţului lor. Dacă în Moldova, Vrancea a confirmat că este epicentrul schimbării liberale, la Teleorman este începutul sfârşitului pentru dominaţia PSD în Sudul României. Victorie, PNL! Felicitări, PNL Teleorman, Cristi Barbu şi Eugen Pîrvulescu!”, a conchis Dancă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.