Şeful Cancelariei primului ministru, Ionel Dancă, susţine că „propaganda toxică, meschină, care a indus confuzie, haos şi neîncredere într-o minoritate” a dus Guvernul în situaţia de a fi nevoit să adopte „măsuri mai ferme” pentru combaterea crizei sanitare generate de virusul SARS-CoV-2. Dancă acuză PSD susţinând că acesta este „un pericol pentru sănătate şi democraţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Noi, autorităţile publice, Guvernul, cu susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis, am făcut tot ceea ce este posibil în acest an pentru a proteja vieţile şi sănătatea românilor. Noi şi dumneavostră. Marea majoritate a românilor respectă, înţeleg, regulile care protejează viaţa lor şi a celor dragi lor. Propaganda toxică, meschină, care a indus confuzie, haos şi neîncredere într-o minoritate mică din populaţie ne-a a dus în situaţia de astăzi în care trebuie să adoptăm măsuri mai ferme pentru protejarea vieţii şi sănătăţii românilor. Nu are legătură lupta noastră cu pandemia COVID cu politica, cu campaniile electorale, cu alegerile”, a declarat Ionel Dancă vineri, la prezentarea noilor măsuri adoptate de Guvern pentru stoparea răspândirii noului coronavirus.
Acesta a explicat că faptul că aceste măsuri au fost luate la începutul campaniei electorale „arată că nu este vorba aici de niciun calcul politic”.
„Viaţa românilor are prioritate. De aceea este important ca toată propaganda  mincinoasă, toxică a PSD-ului care a indus confuzie, haos în populaţie să înceteze. PSD-ul este un pericol pentru sănătatea şi democraţia din ţara noastră. Prioritate are viaţa românilor în acest moment şi suntem convinşi că doar împreună vom învinge această pandemie”, a adăugat şeful Cancelariei premierului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.