Ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, afirmă, miercuri seară, că ”România rurală nu poate rămâne cu toaletă în curte, fără apă curentă, fără drum şi fără gaze naturale”, iar Guvernul trebuie să intervină. ”Mizăm pe faptul că USR-PLUS va înţelege că trebuie să depăşim acest moment deoarece această coaliţie trebuie să modernizeze România”, afirmă ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Florin Cîţu şi-a luat angajamentul că va susţine reforme şi investiţii aşteptate de 30 de ani. Guvernul trebuie să urmărească obiectivele din programul de guvernare, iar România rurală nu poate rămâne cu toaletă în curte, fără apă curentă, fără drum şi fără gaze naturale. Un ministru care blochează modernizarea României nu poate să rămână în Guvern”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Dan Vîlceanu.  

Ministrul Finanţelor speră că USR PLUS va decide continuarea guvernării. 

”Mizăm pe faptul că USR-PLUS va înţelege că trebuie să depăşim acest moment deoarece această coaliţie trebuie să modernizeze România”, a mai scris Vîlceanu.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.