Europarlamentarul PNL Dan Motreanu consideră că liderul partidului, Florin Cîţu, este vinovat pentru ce se întâmplă în partid. Preşedintele PNL Florin Cîţu a răspuns, marţi, după şedinţa conducerii PNL, la acuzaţiile aduse de Dan Motreanu, care a spus că este vinovat pentru tot ceea ce se întâmplă în partid. Înţeleg că încă mai există elemente care nu au fost clarificate după acel Congres. Ăsta e momentul, dacă doreşte terapie de grup, este totdeauna binevenit, a replicat Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Cîţu îi răspunde lui Motreanu: ”Am fost ales cu 60% din voturi, domnul Motreanu nu a candidat. Dacă doreşte terapie de grup, este totdeauna binevenit

Dan Motreanu a fost întrebat, marţi seară, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL dacă Florin Cîţu este vinovat pentru ce se întâmplă în partid şi a afirmat. ”Da, în acest moment este vinovat”.  

Liberalii au discutat, marţi seară, despre flexibilizarea mandatului şi au decis să discute cu PSD şi USR.  

Liderii de filiale şi-au exprimat punctele de vedere, cei din Ardeal poziţionându-se împotriva USR.  

O poziţie tranşantă a avut-o Dan Motreanu, care i-a reproşat lui Florin CÎţu eşecul negocierilor de până acum.  

În şedinţă s-a decis că PNL nu va merge cu o propunere de premier ci cu o majoritate la consultările de la Palatul Cotroceni. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.