Deputatul Dan Cristian Popescu (PSD) a declarat luni în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre boicotul românilor la adresa companiilor austriece, că poţi să nu mai mergi într-o excursie în Austria, dar să boicotezi o bancă românească, pentru că are acţionari străini, îţi creezi singur probleme

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De principiu putem să ne manifestăm în mecanismele europene şi noi pentru a protesta împotriva acestui vot nedrept, dar să nu uităm că băncile acelea despre care vorbim şi companiile de petrol sunt companii româneşti, chiar dacă acţionarii majoritari sunt austrieci. Putem să creăm o problemă economiei noastre, dacă sărim la război, putem să ne creăm singuri probleme”, a spus deputatul PSD.

Dan Cristian Popescu a ţinut să precizeze că nu încurajează un astfel de protest.

”Poţi să nu mai mergi într-o excursie în Austria, da, nici eu nu aş mai merge, dar să boicotezi o bancă românească, pentru că are acţionari străini, îţi creezi singur probleme”, a completat deputatul PSD. 

Popescu a menţionat că ”până la urmă, tot o să avem nevoie de votul Austriei” şi a arătat că ”ar fi trebuit să fim mai greu de refuzat”.

Despre percepţia românilor privind vina preşedintelui în eşecul Schengen, din sondajul PSD, el a spus că ”se uita lumea la preşedintele Klaus Iohannis pentru că este vorbitor de germană” şi ”poate s-ar fi putut implica mai mult, oamenii s-ar fi bucurat să îl vadă acolo în biroul cancelarului”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.