Vicepremierul Dan Barna afirmă, vineri, că ”statul român nu va ceda la presiunea şantajului unor grupări mafiote” şi a anunţat că este la MInisterul Transporturilor, alături de ministrul Cătăţin Drulă, unde se caută soluţii pentru situaţia de la metrou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Statul român nu va ceda la presiunea şantajului unor grupări mafiote. Sunt de azi-dimineaţă la Ministerul Transporturilor alături de Cătălin Drulă şi am stat permanent în legătură cu prefectul Capitalei şi toate autorităţile care au atribuţii în rezolvarea crizei de la metroul din Bucureşti” a transmis, vineri, vicepremierul Dan BArna.

Acesta susţine că ministrul Cătălin Drulă ”nu va ceda niciunei presiuni venite din partea organizatorilor unei acţiuni ilegale, periculoase şi iresponsabile”.

”Există disponibilitate pentru dialog, chiar în acest moment directorul Metrorex discută la Prefectură cu reprezentanţii celor trimişi de domnul Rădoi să protesteze ilegal, dar prima condiţie pentru orice discuţie rămâne reluarea circulaţiei metroului”, a mai transmis Barna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.