Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, după respingerea moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, că ”solidaritatea PSD în protecţia penalilor este una impecabilă”, în România existând ”o majoritate care susţine infractorii”, Tudorel Toader fiind ”impresarul acestora”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Solidaritatea PSD în protecţia penalilor este una impecabilă. În momentul de faţă, România este un stat în care avem o majoritate PSD-ALDE care a decis să facă bloc în jurul lui Liviu Dragnea. Orice alte încercări sunt butaforie publică.  În realitate, în momentul în care se votează, o majoritate trebuie să-şi arate voturile. În România este o majoritate care susţine infractorii, iar domnul Tudorel Toader este impresarul acestora”, a declarat Dan Barna, miercuri, după respingerea moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei. 

Barna a spus că opoziţia a avut toate voturile de care dispune, USR susţinând moţiunea pe care a depus-o.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, a fost respinsă, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor. S-au înregistrat 99 de voturi ”pentru”, 171 de voturi ”împotrivă” şi 5 abţineri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.