Candidatul Alianţei USR-PLUS pentru alegerile prezidenţiale, Dan Barna, dar şi liderul PLUS, Dacian Cioloş, participă, joi seară, la un miting electoral în Bucureşti, fiind ultima acţiune de acest gen înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mitingul electoral are loc la Verde Stop Arena.

Acţiunea a început la ora 18.00, cu un scurt intro susţinut de Omul cu sobolani.

Pe durata mitingului, se vor adresa participanţilor Ramona Strugariu, Cristina Prună, Vlad Voiculescu, Clotilde Armand, Dacian Cioloş şi Dan Barna.

”Dan Barna la Cotroceni este garanţia că ticloşii niciodată nu vor mai primi vreo şansă”, a spus Cătlin Drulă, coordatorul campaniei din partea USR şi unul dintre cei care prezintă evenimentul din Bucureşti.

Drulă le-a transmis un mesaj şi celor din străinătate, care vor vota în următoarele trei zile: ”Fraţilor, vă ţinem pumnii! Suntem alături de voi şi vă simţim alături de noi!”

Participanţii au baloane albe cu însemnele alianţei, steaguri, dar şi pancarte cu mesajele ”Dan Barna preşedinte” şi ”Fericiţi în România”.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale are loc duminică, iar candidatul Alianţei USR Plus, Dan Barna, este al treilea pe buletinul de vot.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.