Fostul co-preşedinte al USR PLUS, Dan Barna, propune Congresului o listă de candidaţi pentru Biroul Naţional, pe care se regăsesc primari, parlamentari şi foşti miniştri. ”Sunt oameni care au crescut în USR PLUS în această perioadă, sunt oameni de care sunt foarte mândru”, a afirmat Barna, cerându-le delegaţilor să voteze lista pe care o susţine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Congresul US PLUS pentru alegerea Biroului Politic s-au înscris patru liste - ”USR PLUS la guvernare”, lista independenţilor, o listă ”Împreună USR PLUS – Curaj pentru România” şi lista ”Uniţi reuşim”.  

Lista USR PLUS la guvernare este susţinută de Dan Barna. Pe listă se regăsesc Cristina Prună, Stelian Ion, Claudiu Năsui, Ionuţ Moşteanu, Octavian Berceanu, Cosette Chichirău, Stanciu Viziteu, Cătălin Drulă, Elena Lasconi, Cristian Ghinea, Radu Mihaiu şi alţii.  

”Sunt oameni care au crescut în USR PLUS în această perioadă, sunt oameni de care sunt foarte mândru pentru că succesul şi al meu şi al USR PLUS se bazează pe aceşti oameni. Sunt oameni în care cred că, avându-i în Biroul Naţional, USR PLUS poate să meargă puternic, matur şi înţelept mai departe”, a afirmat Barna.  

Urmează să fie susţinute şi celelalt trei liste, apoi urmează votul.  

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.