Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, la Galaţi, că ceea ce se întâmplă în aceste zile în clasa politică este confirmarea unei realităţi devenită vizibilă mai ales la alegerile europarlamentare din 26 mai şi că românii "nu mai cred în minciuna domnului Tăriceanu", care la un moment dat a trădat orice structură politică ar fi susţinut de-a lungul timpului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dan Barna a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Galaţi, că românii nu mai cred în minciunile lui Călin Popescu Tăriceanu.
 
"Tot ceea ce vedem în aceste zile este confirmarea unei realităţi pe care a arătat-o 26 mai. Strategia vopsirii gardului şi a reetichetării partidului nu mai funcţionează. Românii nu mai cred în minciuna pe care domnul Tăriceanu o practică de 30 de ani, nu mai este un partid vechi pe care domnul Tăriceanu să nu îl fi păcălit în vreo tură electorală. Orice structură politică am fi avut, domnul Tăriceanu a susţinut-o şi a trădat-o la un moment dat. Nu cred că mai există o opţiune în vechea clasă politică pentru că singura strategie care a existat până acum a fost exact aceasta: vopsim gardul, schimbăm perdelele şi ne prezentăm ca o nouă alternativă şi ca o nouă opţiune pentru România care magic va îmbunătăţi lucrurile. Nu s-a întâmplat  aşa. După 30 de ani am ajuns aproape la marginea Europei şi ce se întâmplă în aceste zile este încă o încercare în acelaşi registru”, a declarat Dan Barna.
 
Liderul USR se află în turneu în ţară pentru a aduna semnăturile necesare depunerii candidaturii sale pentru funcţia de preşedinte al României.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.