Liderul USR Dan Barna le cere Gabrielei Firea şi Vioricăi Dăncilă să îşi precizeze public poziţia faţă de agresivitatea viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu, care a insultat-o pe consiliera USR Ana Ciceală

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În şedinţa de astăzi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, viceprimarul Aurelian Bădulescu a jignit-o în mod incalificabil pe colega noastră Ana Ciceala care a obţinut în instanţă desfiinţarea companiilor căpuşă ale Gabrielei Firea. Dl Bădulescu nu e la primul acces de bădărănie. Măsura a fost depăşită demult, dar comportamentul lui violent împotriva colegelor noastre din Consiliul general, exersat chiar în faţa primăriţei Firea, a fost tolerat de PSD. Este greu de înţeles cum primarul capitalei, Gabriela Firea, şi preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, acceptă astfel de derapaje. Le solicit celor două doamne să îşi precizeze public poziţia faţă de agresivitatea colegului lor. Bucureştenii au dreptul să ştie dacă acest limbaj insultător, precum cel folosit de viceprimarul Bădulescu, e încurajat de PSD”,afirmă Dan Barna pe Facebook.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, i-a spus, joi, în şedinţa Consiliului General, unei consiliere din partea USR că-i este ”scârbă” să o audă vorbind şi că este ”femeie cu burta la gură” care ar trebui să stea acasă şi să se pregătească de naştere.

”Eu nu am de gând să răspund aberaţiilor doamnei Ciceală, care mai este şi prietenă cu doamna Roxana Wring, turnătoarea. Îi răspund doar domnului Ţugui (Matei Ţugui, consilier USR), care mai are o şansă dacă nu se ia după gâştele astea. (...) Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură. Du-te şi pregăteşte-te de naşterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”, a spus, joi, Aurelian Bădulescu, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

La rândul său, consilierul Ana Ciceală a spus: ”Eu, în calitate de consilier general, am dreptul la cuvânt, conform legii. (...) Referitor la aceste comentarii, nu mă cobor la nivelul dumneavoastră”.

Aurelian Bădulescu nu este la prima ieşire de acest fel.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.