Preşedintele USR, Dan Barna, a criticat, duminică, la mitingul Alianţei 2020 USR Plus de la Cluj-Napoca, actuala guvernare, spunând că "ne-am săturat de hoţia din politica românească" şi că promisiunile electorale ale guvernanţilor nu au fost îndeplinite. "Ce au făcut în schimb? Ne-au gazat pe 10 august şi şi-au adoptat în Parlament codurile penalilor. Nu au făcut altceva decât de a-l scăpa pe Liviu Dragnea de puşcărie", a spus Barna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dan Barna a spus că municipiul Cluj-Napoca ar trebui să fie model pentru România.

"Clujul este astăzi ce ar trebui să fie România, este modelul de succes al României, aşa ar trebui să fie toată România şi sigur, nu e totul perfect nici la Cluj. Am văzut că unii încearcă să importe practici electorale specifice Dâmboviţei. Dar sunt sigur că aceste practici vor dispărea în momentul în care în România vom avea administraţii USR Plus. Noi am făcut această alianţă pentru ca oamenii cinstiţi din România să vadă că există o alternativă care poate să câştige alegerile. Suntem mulţi în această piaţă, dar suntem mulţi mai ales că 500.000 de oameni aţi semnat pentru această alianţă şi 1 milion pentru Fără penali", a spus Dan Barna.

Liderul USR a spus că oamenii s-au săturat de promisiunile neonorate ale guvernanţilor.

"Ne-am săturat de hoţia din politica românească, de minciună, de incompetenţă, de promisiuni care nu au fost niciodată îndeplinite. De fiecare dată, la alegeri, am primit promisiuni. Nu avem nimic, nu avem nici astăzi o autostradă care să lege provinciile româneşti, ni s-au propus spitale regionale, spitalele sunt la fel de murdare, ni s-au promis şcoli mai bune şi ce au făcut? Nimic. Ce au făcut în schimb? Ne-au gazat pe 10 august şi şi-au adoptat în Parlament codurile penalilor. Nu au făcut altceva decât de a-l scăpa pe Liviu Dragnea de puşcărie. În fiecare an România pierde 38 de miliarde de euro. Acesta este costul corupţiei din România, cu aceşti bani am putea să terminăm autostrăzile, să facem acele spitale regionale, ca în şcoli niciun copil să nu mai moară în latrina din fundul curţii. Fără hoţie ajungem departe, de asta am intrat noi in politică. Nu fac ei? Da, facem noi. Ne fură ei? Îi oprim împreună", a mai spus Barna.

Primul miting electoral al Alianţei 2020 USR Plus are loc în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.