Preşedintele USR, Dan Barna, l-a invitat pe Nicuşor Dan, sâmbătă, la o şedinţă în care se dezbate regulamentul privind candidaturile interne pentru alegeri locale pentru non-membri şi candidaţi independenţi. Decizia a venit în urma discuţiilor din Comitetul Politic al USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Politic al USR s-a reunit, sâmbătă dimineaţă, la un hotel din Bucureşti, fiind propusă includerea pe ordinea de zi a adoptării mai multor regulamente, între care şi cel de susţinere a candidaţilor independenţi la alegerile locale.

"În urma discuţiilor din Comitetul Politic al USR, preşedintele Dan Barna l-a invitat pe Nicuşor Dan la şedinta de astăzi unde se dezbate regulamentul privind candidaturile interne pentru alegeri locale pentru non-membri şi candidaţi independenţi", au transmis reprezentanţii USSR:

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.