Liderul USR Dan Barna a declarat joi, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, că USR a exprimat susţinerea deplină şi neechivocă pentru referendumul pe Justiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

USR a susţinut necesitatea unei consultări populare în perioada urmatoare şi a exprimat "susţinerea deplină şi neechivocă" pentru referendumul pe Justiţie.

Conform liderului USR, o altă temă de discuţie a fost iniţiativa USR "Fără Penali" - care a primit şi avizul Curţii Constituţionale. Dan Barna a susţinut că şeful statului a felicitat USR pentru această iniţiativă.

Barna a precizat că a avut loc şi o discuţie legată de perioada umărtoare, pentru că preşedintele va fi implicat în campania pentru referendum.

Preşedintele Klaus Iohannis a iniţiat consultări cu partidele parlamentare pe tema situaţiei din justiţie, joi fiind invitate delegaţiile PNL, USR, PMP, UDMR şi grupul minorităţilor. PSD şi ALDE sunt aşteptate vineri, la Cotroceni, dar ALDE a anunţat că nu participă la discuţii. Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat că el nu va merge.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.