Preşedintele USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri, că situaţia creată la Sectorul 1, unde un procuror cere renumărarea voturilor, este creată de PSD care ”refuză să accepte rezultatul alegerilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dan Barna a fost întrebat, miercuri, ce părere are despre situaţia creată la Sectorul 1, după decizia de renumărare a voturilor şi a afirmat ”Aici nu am nimic de comentat. Vorbim despre o plângere din campania PSD care refuză să accepte rezultatul alegerilor, rezultatul voturilor cetăţenilor”. 
 
Procurorul Sorin Iaşinovschi de la Secţia Specială pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) a dispus printr-o ordonanţă de delegare ca Poliţia Bucureşti să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din Bucureşti, câştigate de Clotilde Armand (USR) în dauna lui Dan Tudorache (PSD), potrivit unui document consultat de G4Media.ro.
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.