Candidatul USR PLUS, Da Barna, spune că imnul electoral pe acordurile melodiei „Cântă cucu-n Bucovina„ care i-a fost cântat la o întâlnire cu simpatizanţii în judeţul Arad a fost „o surpriză„ şi pentru el, Barna catalogând cântarea drept „un gest frumos, de ospitalitate locală, fără altă semnificaţie„.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În cadrul tuneului din judeţul Arad, în comuna Sântana am fost întâmpinat într-un fel cum învăţaseră noi că sunt românii, ospitalieri. A fost o surpriză şi pentru mine, m-au aşteptat în costume populare cu pâine şi sare şi, la sfârşit, mi-au spus «avem şi o surpriză pentru dumneavoastră» şi a fost acel cântec. E un gest frumos de ospitalitate locală. N-are altă semnificaţie„ a explicat Dan Barna.
 
Acesta a adăugat că „cei care sunt împotrivă îi vor da simbolistică hiperbolică„, dar că „în realitate a fost gestul unei filiale de a-şi exprima încrederea şi ospitalitatea„ ,adăugând că este felul în care cei din localitate au înţeles să transmită mesajul lor, iar el apreciază acest gest.

Dan Barna, a fost primit de o orchestră de muzică populară, la o întâlnire electorală, în judeţul Arad. Lui Barna i s-a cântat: “Aici este sărbătoare/Fiindcă USR-ul are/Pe Dan Barna invitat/Mai de seamă candidat/Susţinut de sântăneni/Să ajungă-n Cotroceni“ iar la final acesta a mers şi a dat mâna cu muzicanţii.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.