Co-preşedintele USR-PLUS, Dan Barna, comentează înscrierea unui al treilea candidat în cursa internă pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS, el susţinând că "orice coleg care doreşte să vină cu o propunere în faţa partidului e liber şi binevenit să o facă". Barna se declară convins că partidul va avea "înţelepciunea" de a a face cea mai bună alegere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am spus-o de fiecare dată, USR-PLUS este un partid deschis. Orice coleg care doreşte să vină cu o propunere în faţa partidului e liber şi binevenit să o facă. Avem încă un coleg contracandidat, e foarte bine. Sunt convins că înţelepciunea noastră ca partid care ne-a adus în patru ani de la înfiinţare, practic, la guvernare, atingându-ne obiectivele de pe drum, va avea şi de data aceasta forţa şi maturitatea să aleagă cea mai bună opţiune pe care o va avea partidul pe masă la momentul alegerilor”, a declarat, vineri, Dan Barna.
 
Senatorul Ambrozie-Irineu Darău şi-a anunţat, joi, candidatura pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS. El a precizat că după patru ani de când a fost creat partidul, după o fuziune şi după câteva luni la guvernare, formaţiunea este aproape la jumătatea scorului maxim şi foarte aproape de scorul de la care a pornit în 2016. "Cred că e nevoie de un aer proaspăt în acest partid (...), avem nevoie de o schimbare, avem nevoie de un suflu nou diferit de cel care a fost în cele două partide până acum”, a declarat parlamentarul în anunţul postat pe Facebook privind candidatura sa pentru preşedinţia formaţiunii politice.
 
Pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS mai candidează Dan Barna şi Dacian Cioloş. Congresul formaţiunii va avea loc undeva la începutul lunii octombrie, probabil 2 sau 3 octombrie, iar preşedintele partidului  va fi ales prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat de toţi membrii USR PLUS.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.