Fostul lider USR-PLUS Dan Barna a declarat, marţi, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că Florin Cîţu ar fi putut fi premierul reformator de care ţara asta are disperată nevoie, dar a preferat să fie frânarul lor şi a anunţat că USR va vota moţiunea de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aţi sacrifricat cinic stabilitatea pollitică pentru a obţine o mână de oameni. Domnule premier, aţi preferat această iresponsabilitate relaxată, ne-aţi spus că valul patru nu ne priveşte pe noi. Aţi dat grav de gard cu campania de vaccinare, aţi organizat congres cu 5.000 de oameni şi apoi aţi anunţat restricţiile”, a spus Barna.

 

El a arătat că, în miercurea când premierul a decis să arunce în aer stabilitatea României, i-a spus că se ajunge în acest moment.

 

”Da, suntem aici şi vom vota aceatsă moţiune de cenzură. După 30 de ani, chiar aţi fi putut fi Superman, dar aţi ales să fiţi un banal Florin Cîţu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.