Vicepremierul demisionar Dan Barna anunţă că va onora invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis de a merge la discuţii, iar mesajul va fi de a continua guvernarea în aceeaşi coaliţie, dar cu alt premier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, de la Cabinetul domniei sale (preşedintele Klaus Iohannis – n.r), a venit o invitaţie pentru mâine după-amiază voi participa la acel dialog”, a declarat, luni seară, Dan Barna.  

Întrebat care este mesajul pe care-l va transmite preşedintelui, după ieşirea de la guvernare, Dan Barna a declarat: ”Mesajul şi mandatul este foarte clar şi neechivoc: un nou premier în cel mai scurt timp, putem continua să facem reformele şi România poate s meargă mai departe în această coaliţie despre care noi credem că este singura care poate să guverneze România în acest moment (...) Lucrurile se pot închide în câteva zile”.  

Dan Barna a anunţat, luni seară, că miniştrii USR PLUS îşi depun mandatele, iar premierul Florin Cîţu va avea marţi dimineaţă pe birou demisiile lor.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.