Preşedintele USR Dan Barna spune că a votat pentru competenţe şi onestitate în Europa şi i-a îndemnat pe românii să iasă la vot şi să îşi exprime opinia, oricare ar fi aceasta. El susţine că alegerile de astăzi sunt despre ce viitor va avea România şi consideră că este bine ca această decizie să fie luată de cât mai mulţi dintre români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am votat pentru competenţe şi onestitate în Europa. Este un moment în care românii pot să îşi exprime opinia lor, oricare ar fi aceasta pot să şi-o exprime de aceeea mesajul e unul clar şi explicit: Veniţi la vot. Dragi prieteni, colegi, veniţi la vot, cu cât suntem mai mulţi cu atâta România de astăzi aşa cum este ea îşi va exprima vocea şi va fi recunoscută. Haideţi la vot, avem mare încredere în România”, a declarat Dan Barna, la ieşirea din secţia de votare.

El spune că românii din Diaspora transmit un mesaj foarte bun, aşezându-se la cozi pentru a putea vota, şi crede că cetăţenii acestei ţări, indiferent unde s-ar afla, îşi asumă decizia pentru viitorul României.

“Legat de Diaspora am văzut deja fotografiile, am văzut imaginile de la Munchen cu acea coadă pe sute de metri, pe mai multe rânduri. Este un mesaj foarte bun din punctul meu de vedere pentru că arată că românii, oriunde se află în acest moment, îşi asumă decizia pentru viitorul ţării noastre. Până la urmă despre asta vorbim astăzi, despre ce viitor va avea România pe mai departe şi această decizie trebuie luată de cât mai mulţi dintre noi. Faptul că românii din Diaspora merg la vot, faptul că românii din Diaspora sună acasă şi îşi trimit rudele la vot arată că începe să ne pese şi dacă ne pasă începem să devenim sănătoşi”, a mai afirmat Dan Barna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.