Preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat că formaţiunea nu va face niciun compromis pentru a intra la guvernare, ci va decide acest pas doar dacă va putea face reformele pe care le-a asumat. ”Nu vom intra ca să rezolvăm o problemă internă a unui partid partener”, a transmis, duminică, liderul USR PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu vom face niciun compromis împotriva obiectivelor pe care le-am stabilit şi lucrurilor pe care le-am promis alegătorilor noştri pentru a intra la guvernare. Vom intra la guvernare doar dacă putem face reforme, dacă ne putem pune în aplicare programul, nu vom intra ca să rezolvăm o problemă internă a unui partid sau altul partener”, a declarar, duminică, într-o conferinţă de rpesă, dacian Cioloş.  

Acesta a precizat că, dacă moţiunea de cenzură va trece la votul de marţi, preşedintele va trebui să convoace consultări şi se vor stabili apoi paşii de urmat.  

Preşedintele USR PLUS a afirmat, de asemenea, că partidul va creşte în următorii ani.  

”Ăsta va fi USR PLUS, va creşte în următorii ani, va fi un partid care va reprezenta acea parte a electoratului care vrea modernizare, vrea reforme, vrea democraţie, vrea cu adevărat o viziune liberală şi nu-i este teamă de provocări, ci caută soluţii”, a mai declarat Cioloş.  

”Nu va fi în USR PLUS un singur om cl care va da tonul şi direcţia partidului. Provocarea este să putem lucra în echipă şi să creştem mai mulţi lideri”, a mai afirmat nul prşednte al USR PLUS.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.