Dacian Cioloş, candidatul care deschide lista USR Plus pentru alegerile europarlamentare, a votat la Zalău, în oraşul său natal. El a venit alături de fratele său la secţia de votare şi a declarat că ”acest vot va avea un efect mult mai mare, va fi un vot semnal pentru cei care conduc astăzi România şi e important să facem acest pas”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacian Cioloş a votat, duminică, la secţia unde este arondat, în oraşul Zalău din judeţul Sălaj. El a ajuns alături de fratele său, la secţia de votare.

„Sunt convins de faptul că foarte mulţi români aşteaptă ziua aceasta încă din iarna anului 2017 când stăteam în stradă. Mulţi dintre români supăraţi că nu au votat la timp în 2016, iată a venit ziua când putem să ne transmitem mesajul foarte clar, ferm şi mult mai eficient decât stând în stradă şi anume prin vot. Şi sper sp fie cât mai mulţi români care să ia decizia ca astăzi să meargă la vot. E o zi însorită, e o zi în care sunt convins, foarte mulţi români ştiu exact ce să voteze şi pentru alegerile europarlamentare, dar şi pentru referendum. Sunt convins că acest vot va avea un efect mult mai mare, va fi un vot semnal pentru cei care conduc astăzi România şi e important să facem acest pas astăzi”, a declarat Dacian Cioloş, la ieşirea de la urne.

Cioloş a explicat şi de ce a votat la Zalău.

”Eu am votat la Zalău pentru că de când am drept de vot aici votez, aici am domiciliul, sunt locurile de care mă simt legat şi am vrut să îmi fac datoria de cetăţean aici, în locul în care m-am născut. E important să votăm. La alegerile de astăzi se poate vota la orice secţie de vot deschisă pe teritoriul României sau în străinătate. Importent este să mergem la vot. Am venit cu fratele meu, mama are şi ea tabieturile ei, va vota dupa ce iese la biserică. Sora cu cumnatul şi nepotul care votează prima dată în viaţa lui, vor vota la altă secţie”, a mai declarat Cioloş.

Dacian Cioloş a mai spus că a observat o bună mobilizare la vot.

”Simt o mobilizare foarte bună şi la sate şi la oraşe. Cred că sunt foarte mulţi care aşteaptp această zi pentru că în urma acestui vot transformăm deznădejdea în speranţe şi speranţele în fapte, în Parlamentul European”, a declarat Dacian Cioloş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.