Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat, miercuri, la Strasbourg, că se aştepta ca CCR să respingă sesizarea opoziţiei pe legea care impune noi măsuri fiscale, trecută prin Parlament după ce premierul Marcel Ciolacu şi-a angajat răspunderea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Era de aşteptat, dacă ne uităm la cum a lucrat CCR în ultima vreme. Nu mă surprinde deloc că CCR ţine partea Guvernului, în loc să facă o analiză obiectivă, deşi au fost argumente pe procedură”, a declarat europarlamentarul REPER Dacian Cioloş într-o întâlnire cu jurnaliştii români la Strasbourg.

Judecătorii CCR au respins miercuri sesizarea Opoziţiei pe pachetul de măsuri fiscale pe care Guvernul şi-a asumat răspunderea şi au decis că legea este constituţională. Legea merge la promulgare la preşedintele Klaus Iohannis, după publicarea motivării CCR.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.