Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloş a anunţat că de săptămâna viitoare va fi făcut un apel deschis la candidaturi pentru postul de guvernator al Deltei Dunării, după ce în această săptămână a fost finalizat documentul „DeltaVie 2030” care stă la baza realizării profilului viitorului guvernator, realizat prin consultarea a peste 50 de reprezentanţi ai organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, administraţiei locale, comunităţii locale, comunităţii ştiinţifice şi mediului de afaceri, după o lună de dezbateri tematice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Intrăm în ultimele etape pentru selecţia transparentă a Guvernatorului ARBDD în Deltă, după aproape o lună de dezbateri deschise publicului, cu asociaţii şi oameni de acolo. Urmează, începând de săptămâna viitoare, să facem apel deschis la candidaturi pentru postul de Guvernator, Alianţa USR-PLUS asumându-şi responsabilitatea acestei numiri după o recrutare profesionistă.
 
Nu, nu e doar de ochii lumii. Nu avem un guvernator scos din pălărie. Chiar vrem să facem o recrutare pe bune, pe bază de competenţe! În această săptămână a fost finalizat documentul „DeltaVie 2030” (link: t.ly/aPhw), care stă la baza realizării profilului viitorului Guvernator, realizat prin consultarea a peste 50 de reprezentanţi ai organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, administraţiei locale, comunităţii locale, comunităţii ştiinţifice şi mediului de afaceri, după o lună de dezbateri tematice.
 
Le mulţumesc tuturor celor care au participat constructiv la aceste dezbateri, care au dus la un document clar şi concis care cuprinde aşteptările şi recomandările tuturor celor interesaţi de rolul conducerii ARBDD în conservarea şi dezvoltarea sustenabilă a Deltei Dunării.
 
Materialul este deja un excelent ghid pentru activitatea viitorului Guvernator şi în ceea ce priveşte reforma ARBDD. Va ajuta în elaborarea strategiei şi a planului de management al ARBDD şi indică eventualele modificări legislative şi proiecte de dezvoltare necesare Deltei Dunării şi oamenilor ei.
 
Săptămâna viitoare, venim cu detalii despre depunerea candidaturilor. Le garantăm un proces profesionist de selecţie de care se vor ocupa două firme de recrutare”, a scris Dacian Cioloş vineri pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.