Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a transmis, luni, că aşteaptă de la premierul Ciolacu să explice sau să îşi asume declaraţiile consilierului său Victor Ponta, care spune că spitalele din Europa care primesc arşi din România vor doar să trimită facturi uriaşe către statul român şi că pacienţii aflaţi în stare gravă sunt lăsaţi să moară în România.”Oamenii mor în tentaculele caracatiţei PSD, dar pentru Ponta important e să mai găsească un motiv să spună de străinii care ne vor răul şi banii pentru că nu îi tratează şi pe arşii netransportabili”, mai spune Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Aştept de la premierul Ciolacu să explice sau să îşi asume declaraţiile consilierului său Victor Ponta, care spune că spitalele din Europa care primesc arşi din România vor doar să trimită facturi uriaşe către statul român şi că pacienţii aflaţi în stare gravă sunt lăsaţi să moară în România. Domnule Ciolacu, este aceasta poziţia Guvernului României?”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook. 
 
Europarlamentarul continuă: ”Oamenii mor în tentaculele caracatiţei PSD, dar pentru Ponta important e să mai găsească un motiv să spună de străinii care ne vor răul şi banii pentru că nu îi tratează şi pe arşii netransportabili. Ei, străinii, sunt de vină, nu cei care au asfixiat şi căpuşat sistemul de sănătate decenii la rând.  Cinism fără margini."
 

Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Ciolacu, a declarat într-o intervenţie la România TV, în contextul incendiului de la Crevedia, că spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienţii în stare bună, iar pacienţii în stare rea sunt lăsaţi în România, să moară aici.

Consilierul onorific al ministrului Sănătăţii, Gabriel Diaconu, a reacţionat, afirmând că medicii nu pot omorî, cu bună ştiinţă, un pacient ne-transportabil prin decizia de-a-l trimite cu avionul în altă ţară, când însuşi zborul ar putea să-i fie fatal. ”Restul sunt, simplu spus, baliverne”, a adăugat Diaconu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.