UDMR consideră că ar trebui eliminată taxa pe concediile medicale la toate categoriile de boli, nu numai pentru bolile cronice, a declarat marţi liderul Grupului Parlamentar UDMR din Camera Deputaţilor, Csoma Botond.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Csoma Botond a afirmat în emisiunea România Politică de la Prima News că majoritatea parlamentară nu a fost de acord cu introducerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor a legii de aprobare a OUG privind instituirea taxei pe concedii medicale.
 
”Am discutat în Biroul Permanent acest subiect, de a introduce legea de aprobare a OUG pe ordinea de zi, şi majoritatea parlamentară nu a fost de acord”, a precizat reprezentantul UDMR. 
 
El a menţionat că a fost o decizie ”împotriva introducerii acelui proiect pe ordinea de zi” şi fără nicio justificare nu a ajuns la vot în plen. 
 
”Premierul are dreptate, este în procedură parlamentară  Există o OUG prin care s-a introdus această taxă şi aceasta a intrat în procedura parlamentară ca Parlamentul să adopte o lege de adoptare a OUG. Iar acum suntem în această procedură parlamentară, dar majoritatea parlamentară trebuie să fie de acord ca un anumit proiect de lege de aprobare a unei OUG să ajungă pe ordinea de zi. Noi (UDMR – n.a.) suntem de părere că ar trebui eliminată această taxă pentru toate categoriile de boli, nu numai la cele cronice”, a spus Csoma Botond. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.