Senatorul UDMR Cseke Attila acuză Guvernul liberal că nu a păstrat legătura cu partidele parlamentare în perioada de gestionare a crizei sanitare, dar şi faptul că în perioada stării de urgenţă "am avut parte de bâlbe, puncte de vedere şi contradicţii, cetăţenii şi societatea au fost derutate, autoritatea statului şi a Ministerului de Interne a avut mult de suferit".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În loc de această metodă, Executivul şi Ministerul de Interne s-a închis în propriile birouri", a afirmat reprezentantul UDMR în discursul ţinut la dezbaterea moţiunii îmotriva ministrului de Interne, Marcel Vela. 
 
El a reclamat "bâlbe” făcute de autorităţi, care ar fi afectat imaginea MAI.
 
"În loc de coerenţă, determinare şi predictibilitate am avut parte de bâlbe, puncte de vedere şi contradicţii, cetăţenii şi societatea au fost derutate, autoritatea statului şi a Ministerului de Interne a avut mult de suferit, am avut un lung şir de greşeli şi bâlbe pentru a căror enumerare nu e timp acum”, a mai spus Cseke. 
 
Cseke Attila a susţinut, de asemenea, că Guvenrul trebuie să intensifice colaborarea cu Parlamentul şi să ia în calcul părerile specialiştilor în gestionarea epidemiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.