Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a afirmat, marţi seară, că ar trebui ca a treia încercare de formare a Guvernului să fie reuşită, ”după două încercări mai puţin reuşite”. ”Dacă PNL nu reuşeşte să ajungă la o înţelegere cu USR va trebui găsită o altă majoritate”, a afirmat Cseke Attila, precizând că este nevoie d compromis pentru că ”partidele pun nişte condiţii imposibil de acceptat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi credem că după două încercări mai puţin reuşite până la urmă este cazul ca a treia încercare, totuşi, să fie reuşită, pentru că suntem într-o criză puternică sanitară şi criză politică pentru că avem de aproape două luni un guvern interimar şi ne trebuie un guvern cu puteri depline”, a declarat, marţi seară, la Digi 24, Cseke Attila.  

Acesta a precizat că UDMR este deschis să discute pentru conturarea unei majorităţi.   

”Dacă PNL nu reuşeşte să ajungă la o înţelegere (...) valabilă cu USR va trebui găsită o altă majoritate pentru că nu putem să stăm (...) în această situaţie. Partidele pun nişte condiţii pentru celălalt posibil partener  - indiferent cine ar fi – imposibil de acceptat. Ar trebui, aşa ca în viaţa de zi cu zi, şi în politică  să mai facem şi compromisuri şi să găsim soluţia de a instala un guvern cu puteri depline şi o majoritate în Parlament”, a adăugat Cseke Attila.  

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.