Deputata USR PLUS Cristina Prună afirmă că dezvoltarea României este o prioritate pentru politicienii formaţiunii, însă asta înseamnă fără risipa banilor publici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România este pe primul loc pentru noi. Asta înseamnă că nu vrem risipă din taxele şi impozitele noastre, ci creşterea nivelului de trai pentru toţi românii. USR PLUS a cerut ca PNDL 3 să nu rămână acelaşi program lansat de Liviu Dragnea pentru a îmbogăţi baroni locali, iar cheltuirea banilor să se facă similar cu fondurile europene - am propus şi amendamente pentru asta. Fără risipă din taxele şi impozitele noastre şi fără furt”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cristina Prună.  

Aceasta face refeire, ca şi ministrul Claudiu Năsui, la aplicarea principului zero taxe pe salariul minim.  

”Iar dacă vrem să avem o creştere de trai a românilor, atunci trebuie să aplicăm măsura zero taxe pe primii 2300 de lei din salariu. Chiar şi gradual. De exemplu, impactul pentru scutirea primilor 200 lei din salariu este de 3 miliarde de lei. PNDL înseamnă 7 miliarde de lei pe an. Cred că alegerea e simplă. Această coaliţie a pornit de la principii de parteneriat, nu decizii de moment pentru a aranja lucrurile în perspectiva meciurilor interne şi alte mize mici”, a mai scris Prună.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.