Deputatul USR Cristina Prună, care a candidat împotriva lui Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a afirmat, marţi, că USL funcţionează deja, iar rezultatele se văd.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Le mulţumesc colegilor din USR pentru încrederea pe care mi-au arătat-o prin propunerea candidaturii mele la preşedinţia Camerei Deputaţilor. L-am contracandidat pe Marcel Ciolacu şi am obţinut 77 voturi, mai mult decât numărul colegilor din grupul parlamentar al USR. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru încredere, mai ales celor care dincolo de liniile de partid mi-au acordat votul. USL funcţionează de ieri din nou, în mod oficial. De astăzi, se văd şi rezultatele. Prin alegerea preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor cu voturile decisive ale parlamentarilor PNL. Uşor-uşor, această coaliţie împotriva firii va continua procesul de acaparare a poziţiilor din statul român”, a scris, marţi, pe Facebook, Cristina Prună.  

Potrivit acesteia, împărţeala funcţiilor din guvern va continua în aceste zile de la nivelul parlamentului până la poziţiile din teritoriu.  

”PSD şi PNL au avut mereu capacitatea de a găsi orice portiţă pentru a căpuşa statul prin numiri politice. Acele numiri care blochează ulterior orice reformă sau încercare de profesionalizare a statului. PSD şi PNL nu intră împreună la guvernare pentru a face ceva pentru ţară, ci pentru a se îndestula, cât mai mult şi cât mai repede”, a mai scris Prună.  

Aceasta anunţă că va continua alături de colegii săi să încerce să limiteze ”bătaia de joc la adresa banului public şi a românilor care muncesc”.  

Marcel Ciolacu a fost ales marţi preşedinte al Camerei Deputaţilor, post rămas vacant după demisia lui Ludovic Orban. Ciolacu a obţinut 217 voturi favorabile şi 77 ”împotrivă”. Contracandidata sa de la USR Cristina Prună a obţinut 77 de voturi ”pentru” şi 217 ”împotrivă”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.