Eurodeputatul Cristian Preda, membru PLUS, remarcă faptul că şeful statului îşi va lansa cel de-al treilea volum de autor de la alegerea sa la Cotroceni şi spune că „mai bine ar fi fost să putem număra trei victorii politice ale actualului preşedinte”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aflu că şeful statului îşi va lansa cel de-al treilea volum de autor de la alegerea sa la Cotroceni. E bine. Şi mai bine ar fi fost să putem număra trei victorii politice ale actualului preşedinte. Sau îmi scapă mie izbânzi importante ale lui Iohannis? Ajutaţi-mă să facem lista...”, a scris Cristian Preda pe contul său de Facebook.

Cea de-a treia carte a preşedintelui Klaus Iohannis, "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa", va apărea la Curtea Veche Publishing. Volumul este un ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Volumul va putea fi rezervat cu autograf pe curteaveche.ro în perioada 8-16 aprilie, la preţul de 59 de lei.

Klaus Iohannis a mai publicat volumele "Pas cu pas" şi "Primul pas", apărute tot la Curtea Veche. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.