Europarlamentarul Cristian Preda spune că rezultatele alegerilor locale din Bucureşti sunt un "dezastru” pentru partidele membre ale grupului Partidului Popular European (PPE), care, împreună, nu au nici jumătate din scorul obţinut de PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dezastru pentru partidele membre PPE la alegerile din Bucureşti: împreună, n-au nici jumătate din scorul PSD şi au fost depăşite clar inclusiv de formaţiunea anti-sistem condusă de N. Dan! În perspectiva legislativelor, e nevoie de o soluţie diferită de ce s-a încercat în ultimii doi ani. Sunt gata să contribui la un efort comun de redresare a forţelor de centru-dreapta!", a scris europarlamentarul Cristian Preda pe contul său de Facebook.

PSD a câştigat toate sectoarele Capitalei, cu excepţia sectorului 1, unde învigătoare este Clotilde Armand, candidat al USB, potrivit unui exit-poll realizat de către IRES.

Conform rezultatelor exit-poll-urilor IRES şi CURS-Avangarde, Gabriela Firea a câştigat alegerile în Capitală, cu peste 42% din voturile bucureştenilor, urmată de candidatul USB, Nicuşor Dan, care a obţinut peste 29% din voturi, Cătălin Predoiu (PNL), care are între 13 şi 14%, Robert Turcescu (PMP), între 6 şi 7% şi Daniel Barbu, care ar fi obţinut în jur de 4%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.