Eurodeputatul Cristian Preda anunţă că a notificat, luni, Autoritatea Electorală Permanentă de afilierea sa la PLUS, care transformă această formaţiune într-un partid parlamentar, ceea ce înseamnă că va avea membri în birourile secţiilor de votare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Autoritatea Electorală Permanentă a înregistrat astăzi notificarea mea referitoare la afilierea la PLUS, care transformă această formaţiune într-un partid parlamentar. În consecinţă, conform legii pentru alegerile europarlamentare, Alianţa 2020 USR+PLUS va avea dreptul la delegaţi în toate birourile de vot”, a anunţat Cristian Preda.

El precizează că reprezentanţii în birourile secţiilor de votare trebuie identificaţi şi formaţi pentru a-şi face treaba conform dispoziţiilor legale în vigoare.

„În acest fel, PSD & co. nu vor mai putea fura voturi, aşa cum au făcut - de pildă - atunci când au deposedat-o pe Clotilde Armand de mandatul de primar al sectorului 1”, mai menţionează eurodeputatul.

Europarlamentarul Cristian Preda a anunţat, săptămâna trecută, că, la invitaţia lui Dacian Cioloş, a aderat la PLUS şi a precizat că, aşa cum a anunţat, nu va candida la alegerile europene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.