Primarul Sectorului 5 al Capitalei Cristian Popescu Piedone afirmă, după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) l-a acuzat de conflict de interese administrativ, că ” Agenţia Naţională de SECURITATE” nu îl vrea la Primăria Capitalei!, anunţând că dă în judecată ANI pentru că i-a îngrădit dreptul la apărare, dat find că ”a anunţat public raportul privind presupusul conflict de interese” înainte de a-i comunica personal decizia, dar şi pentru ”manipularea intenţiei de vot”. El subliniază că va candida la Primăria Capitalei, iar fiul său ibntră în cursa pentru Primăria Sectorului 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Agenţia Naţională de SECURITATE nu mă vrea la Primăria Capitalei! Interesele politico-securiste mizerabile vor un păpuşar în fruntea bucureştenilor, nu un gospodar care să lupte pentru cetăţeni şi pentru oraş, deopotrivă!”, a scris Popescu-Piedone pe Facebook, afirmând că are susţinerea a numeroşi cetăţeni, care îii trimit mesaje de încurajare.
Cristian Popescu - Piedone afirmă că dă în judecată ANI.
”Dau în judecată ANI că mi-a îngrădit dreptul la apărare, după ce a anunţat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-mi comunica personal decizia! Dau în judecată ANI pentru manipularea intenţiei de vot, în condiţiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce mi-am anunţat candidatura la funcţia de primar al Capitalei!”, anunţă el.
Cristian Popescu Piedone subliniază că va candida la funcţia de primar al Capitalei, iar fiul său, deputatul Vlad Popescu Piedone, candidează la funcţia de primar al Sectorului 5.
Agenţia Naţională de Integritatea anunţat miercuri că a constatat un conflict de interese administrativ care-l vizează că primarul Sectorului 5, Popescu Cristian Victor Piedone. Acesta a semnat decizia de numire a ginerelui său într-o comisie pentru vânzarea spaţiilor comerciale.
”În exercitarea atribuţiilor de primar, a emis şi a semnat dispoziţia de numire a ginerelui său (afin de gradul I) în calitate de membru al Comisiei pentru vânzarea spaţiilor comerciale sau de prestări servicii care cad sub incidenţa Legii nr. 550/2002, calitate de pe urma căreia a obţinut un folos material (venituri încasate în anii 2021 şi 2022) în valoare totală de 109.520 RON”, a transmis miercuri, ANI, într-un comunicat de presă.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.