Fostul ministru USR Cristian Ghinea a declarat marţi că Marcel Boloş îşi arată plenar incompetenţa pe care a avut-o la Fonduri la Mnisterul de Finanţe şi că ”îl mută în funcţii din ce în ce mai importante ca să îl facă de râs”, fiind ”complet depăşit”. Ghinea a mai arătat că ”Boloş are o legătură intimă, dubioasă cu Eduard Hellvig”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Domnul Boloş îşi arată plenar incompetenţa pe care a avut-o la Fonduri la Mnisterul de Finanţe, îl mută în funcţii din ce în ce mai importante ca să îşi facă de râs. Domnul Boloş este complet depăşit, am spus de la bun început, i-am spus domnului Orban de când l-a pus la Fonduri”, a spus Cristian Ghinea, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

El a mai arătat că ”i-a promis lui Ciolacu că se pot scoate reformele din PNRR, că le-a pus Ghinea de nebun, şi nu le-au putut scoate”.

”Ştiţi ce făcut domnul Boloş în prima zi când a fost ministru? A cerut la Corpul de Control să se găsească orice despre Barna şi Ghinea. Are plângere penală de la mine la DNA, pentru că oamenii ăia au dat în scris mărturii”, a arătat Cristian Ghinea.

Fostul ministru a arătat că ”Boloş are o legătură intimă, dubioasă cu Eduard Hellvig”. .

”Ăsta este şi motivul pentru care tot apare în funcţii. De fapt, Hellvig îl mută pe ăsta la butoanele de bani ale statului ca să şantajeze demnitari PNL să iasă din front şi să îl pună pe Hellvig şef la PNL. Rolul lui Boloş este un rol meschin. (..) Spun peneliştii, când îi întrebi pe penelişti ce se întâmplă, în PNL este o atmosferă de bandă mafiotă în derută şi plină de frică”, a mai arătat Ghinea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.