Fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea a declarat că nu există o obligaţie pentru ca ministrul Muncii Marius Budă să solicite bani de asistenţă tehnică din PNRR ca să facă legea pensiilor. El a adăugat că Marius Budăi „e atât de stupid încât nici măcar o licitaţie pentru asistenţă nu poate organiza ca lumea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ministerul Muncii a cerut bani de asistenţă tehnică din PNRR ca să facă legea pensiilor. Dacă ar fi inteligent, ministrul Budăi ar face legea fără asistenţă, nu îl obligă nimeni. Mai ales că se dă expert pe domeniu. Dar e atât de stupid încât nici măcar o licitaţie pentru asistenţă nu poate organiza ca lumea. I-a luat mult să citească ce are de făcut şi a ajuns să întrebe Banca Mondială abia acum. Pericol: stupid people la guvernare”, a declarat Cristian Ghinea, potrivit unui comunicat de presă al 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.