Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, spune într-o postare pe Facebook că nu a avut nicio discuţie cu Olguţa Vasilescu în campanie în afara unei dezbateri în direct la un post de televiziune şi că acuzaţiile acesteia, conform cărora el i-ar fi spus că preşedintele Iohannis nu va numi un prim-ministru de la PSD indiferent de scor, sunt ”minciună şi dezinformare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doamna Vasilescu inventează o conversaţie pe care ar fi avut-o cu mine, despre desemnarea premierului. Nu am purtat niciun dialog cu doamna Vasilescu în timpul campaniei, altul decât în timpul unei dezbateri la Antena 3, în faţa a sute de mii de telespectatori şi în pauză, în prezenţa tuturor celor din platou. Am spus public ceea ce domnul preşedinte Iohannis anunţase deja: că nu va numi o persoană cu condamnări penale, căreia oricum legea îi interzicea să fie membru al Guvernului. Orice altă afirmaţie despre spusele mele este o minciună şi o dezinformare cu bună ştiinţă din partea PSD”, a scris Buşoi pe Facebook.

Liderul PNL Bucureşti mai spune că social-democraţii inventează o conspiraţie împotriva PSD deoarece sunt ”disperaţi că se văd nevoiţi să renunţe la o propunere nepotrivită”.

”Social-democraţii pozează acum în victimă politică. Nu are nimeni nimic cu ideea ca PSD să guverneze, dacă respecta legea. Atât şi nimic mai mult”, a mai scris Cristian Buşoi pe Facebook.

Precizările lui Buşoi vin după ce Lia Olguţa Vasilescu a relatat, pe Facebook, o conversaţie pe care ar fi avut-o cu acesta în campania electorală şi în care el i-ar fi spus că social-democraţii ar trebui să renunţe la speranţa de a da viitorul premier, deoarece preşedintele Iohannis nu intenţionează să desemneze un membru PSD, indiferent de scorul obţinut în alegeri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.